Nu aveți produse în coș.
Categorii de produse

White Lightening - detergent granule

Acest produs de curățare este extrem de eficient la degresarea și îndepărtarea murdăriei de pe mobilierul tău, în special pentru dulapurile de bucătărie sau obiectele cumpărate din depozite second hand. White Lightning te ajută să pregătești perfect piesele de mobilier iar pregătirea perfectă este primul pas pentru un proiect reușit, așa cum am povestit în acest articol.


Cum se folosește White Lightening:

- Se amestecă 2 linguri pline de granule White Lightning în 1 galon (aproximativ 4 litri) de apă fierbinte și se amestecă până se dizolvă. Îți recomandăm să porți mănuși în timpul curățării.

- Folosește o cârpă care nu lasă scame sau un burete moale de curățat, udăi cu soluție de curățat și freacă bine piesa. Curăță bine mobilierul, până nu mai vezi urme de murdărie pe burete. Apoi, asigură-te că ștergi de mai multe ori piesa cu apă curată pentru a îndepărta orice reziduu de White Lightening, reîmprospătând apa în mod regulat pentru a asigura o suprafață curată.

- În timp ce cureți, nu lăsa prea multă apă pe piesa. Lasă să se usuce bine înainte de vopsire.

- Piesele cerate anterior vor necesita o curățare completă cu diluant și lână de oțel pentru a dizolva ceara. După aceasta, curăță cu White Lightning pentru a asigura o suprafață perfectă pentru vopsire.

Stoc limitat
50 lei